Logo & huisstijl

Vaak wordt vergeten dat een logo en het huisstijl ontwerp (ofwel de gehele bedrijfs-uitstaling) heel erg belangrijk is voor uw bedrijf. Als grafisch vormgever is het voor mij een uitdaging en de taak om een goed logo te ontwerpen met de bijbehorende huisstijl.

Ik houd niet alleen rekening met de juiste kleuren, maar ook met de vormgeving,

hoe uw bedrijf zich presenteert, uw doelgroepen en het imago.

 

Uit ervaring weet ik dat u bij een reclamebureau een briefing krijgt en uiteindelijk een keuze mag maken uit 3 voorbeelden. Ik ga verder... Ik begin met een logo te ontwerpen en wil u ook graag in het project betrekken. Na overleg probeer ik uw woorden in beeld te brengen. Ik laat dus vaker schetsen en proeven zien en ga met u samen onderzoeken naar het juiste logo. Een logo moet immers opvallen, het is uw blikvanger en het belangrijkste... moet ook jarenlang meegaan.

 

Ook kan ik u adviseren en verder helpen met het ontwerpen van het logo en de huisstijl op nieuwe visitekaartjes, flyer, posters, corporate magazine, catalogus, bedrijfsbussen, website etc.

 

Wilt u meer weten, bel vrijblijvend 06 - 11 39 65 03

of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.