Profiel van Frank van Summeren

Met dit beknopte profiel op deze website ben ik zo vrij uw aandacht op mij te vestigen. Ik ben namelijk op zoek naar particulieren / bedrijven / organisaties etc. waar ik mijn unieke kijk op design en creatieve strategieën kan tonen. Dit kunnen korte of lange projecten zijn, van huisstijlontwerp tot een mooie betaalbare website... Mijn motto: heeft u een grafisch probleem, ik help u graag als grafisch ontwerper en webdesigner!

Door mijn brede scholing en jarenlange ervaring als creatief DTP'er en grafisch ontwerper (bij o.a. een computer distributeur, reclamebureau, studio voor de Wegener kranten en communicatiebureau) ben ik zelfstandig in staat originele opdrachten uit te voeren, deze vorm te geven met alle Adobe CS programma’s en verder te begeleiden tot het eind van het productieproces. Ook heb ik me gespecialiseerd in betaalbare mooie websites op de computer, telefoon en Ipad, zie webdesignerdruten.nl Ook verzorgen wij de geschreven teksten, de beveiliging en eigen serverbeheer. Dus kunnen wij snel handelen met korte lijnen!

Heeft u een interessante projecten, bent u geïnteresseerd in mijn websites... of wilt u informatie over de aangeboden reclamediensten op deze website? Bel vrijblijvend 06 - 11 39 65 03 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.