Speciaal ontwerp / vraag

Als (grafisch) ontwerper vind ik het ook een uitdaging als ik opdrachten mag doen die afwijken van normale formaten of waar ik een stijlvolle oplossing voor moet bedenken omdat niemand het aandurft.

 

Zo heb ik al een aantal nieuwe voorstellingen gemaakt voor de aanzicht van bedrijfsgebouwen, de gehele promotie ontworpen voor de kunsttentoonstelling in een tent voor de fruitcorso in Tiel, de voorgevel van een café helemaal verandert in de EK of WK voetbalstijl, een creatieve oplossing ontworpen voor de ingang van een voetbalclub,

een ontwerp voor garagedeuren, een opdracht voor een jarige om een fotocollage van zijn leven te maken in een mooie lijst, t-shirt's ontworpen met eigen thema of ontwerp, speciale reclameborden en spandoeken... en meedoen aan een ontwerpwedstrijd om het nieuwe thuisshirt van N.E.C. Nijmegen 2012 - 2013 te ontwerpen. Niets is te gek en alles is mogelijk.

 

Maar u kunt natuurlijk ook terecht voor de gebruikelijk reclame-uitingen en ontwerpen voor uw bedrijf op pennen, folders, brochures, reclamezuil, presentaties, flyers, aan-

stekers, orderblokken, bus- en gevelbelettering, vlaggen, bedrijfskleding, posters etc.

 

Heeft u een (grafisch) probleem of wilt u een speciaal ontwerp of opdracht?

Ik durf het aan. Aarzel niet en bel vrijblijvend 06 - 11 39 65 03

of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.