Webdesign


Uit recent onderzoek is bekend geworden dat de consument van nu steeds meer gaat bestellen via internet. Het is gemakkelijker, 24 uur open, goedkoper en je kunt het product terugsturen als het niet past of niet goed is bevonden. De consument wil tijd sparen en koopt vanuit zijn "luie stoel". Daardoor zal één op de 4 winkeliers zijn deuren moeten sluiten in de komende 4 jaar. Dit heeft me aan het denken gezet. De afgelopen maanden kreeg ik steeds meer het verzoek van ondernemers of ik voor hun een website wilde ontwerpen die ze zelf konden bijhouden of waar ze niets aan hoeven te doen. Dus heel makkelijk... één aanspreekpunt, die de gehele creatieve vormgeving en de inhoud van de site bijhoud. Ook kan ik ervoor zorgen dat u een gunstige positionering in Google krijgt en het belangrijkste... houd.

 

Tegenwoordig is het maar een kleine investering om een professionele website te bouwen en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam, hosting en het systeem. Met een nieuwe website kunnen uw gegevens snel opgezocht worden, u kunt extra service aan bestaande klanten geven en nieuwe klanten bereiken. Zie een mooie website maar als het "moderne" visitekaartje van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over webdesign, zie ook mijn uitgebreide portfolio van websites op webdesignerdruten.nl. Bent u onder de indruk, bel vrijblijvend 06 - 11 39 65 03 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.